Bugün MP Antalyaspor - Beşiktaş Canlı Kapsama

Karabükspor 1-3 ve Fenerbache ve beraberlik ile Galatasaray şok yenilgiden sonra ligin ilk etapta olması Antalyaspor için inanılmaz bir şans. Şimdiye kadar lig ve kupa 7 galibiyet ile ancak kayıt hem de Antalyaspor ve 7 oyun rekor Great saldırgan futbol oyunu son dakikada verilen bir penalnty ile son oyunda Kasibasa durdurulur.

Ekibi ligde yol almak için bu şans sakin sinirler olup olmadığını görmek için sol Whats olduğunu. Bugünün rakibe karşı biz 2,5 gol üstü kolayca bir oyun için bir şans var.

Besictas Bursaspor karşı 3-3 skoru ile bir oyundan sonra geliyor.Cephedeki büyük yapıyor ama savunma çok kötü.

Ben Besictas bugün kolayca bir gol atabilir ancak herhangi bir puan almak alışkanlık inanıyorum. Antalyaspor böyle bir fırsat uzakta tekme bugüne kadar büyük bir flok yaptım. Onlar oyunu kazanacak inanıyorum. O hazır% 100 değildir ve onlar için büyük bir kayıp olacak gibi Fernandez Besictas için bugün dont play Belki daha kolay.
Ranking: 5

on Nov 18, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976