Šiandien Armėnija - Lietuva Tiesioginė transliacija

Armėnija imtis šio draugiškas rungtynes ​​Lietuvos komanda ir tikiuosi, griežtą žaidimą, especcially pirmąjį pusmetį su ne daugiau įvarčių.
Namo pusėje yra Pasaulio taurės kvalifikacijos B grupės Armėnija įrašyti du praranda ir vienas paveržti Maltos 1-0 komandos GD yra 2-4, ir kaip yra vertinamas Akso iš Previos draugiškų žaidimus jie žaidė ne taip gerai, prieš viduryje ir laimėjusias komandas iš Europos aš žiūrėdavau žaidimas, Bulgarija - Armėnija (aš iš Bulgarijos) - ir matau labai deffensive stilių, naudojant iš Armėnijos, su daugeliu Pražangos ir pertraukų žaidimo Afcourst dabar jie atliks nemokamai, namuose, bet. net, kad aš negaliu matyti šiek tiek milžinišką apšaudomumas iš Armėnijos.
WCQ grupės G The Svečiai - Lietuvos komanda, buvo jie įrašyti 1W-1D-2L loses iš Graikijos ir Bosnija ir Hercegovina buvo ne netikėtas, bet prastų rezultatų labai bejėgiai lietuvio "nusikaltimą -. Tik 1 įmetė tikslas 4 žaidimai yra per mažas ir - draugiški žaidimai, kol jie nėra parodė daug daugiau.
Svarstymas: Armėnijos stilius kartu su prastos lietuvio nusikaltimą, žada daug tikslų šioje dvikovoje, I bet po HT su dideliu kamino kaip 1,5 tikslų Sėkmės visiems.!

Rezultatai, tikslai ir Išsamesnė informacija Rungtynių Armenien vs LIETUVA dėl 14/11/12, 16:00.
Komanda Armenien laimėjo žaidimą prieš Litauen rezultatas 4: 2 (1: 0) (3: 2).
 
14/11/2012, 16:00 O `laikrodis per turnyro nacionalinių draugiškose futbolo žaidimas buvo žaidžiamas.
Tai buvo dalis iš Nacionalinės draugiškose Turnyras serveral žaidynėse.
Game Armenien vs LIETUVA statusas yra baigtas, Full Time (FT).
Nacionalinė Draugiškos futbolo rungtynės buvo žaidžiamas per visą įprastu laiku.
Šios rungtynės buvo įtraukta arba atnaujinta gegužės 14/11 17:56 Futbolo Rezultatas tarnybos.
Ranking: 5

on Nov 13, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976