Bugün Galatasaray - Karabükspor Canlı Kapsama

Mersin Kayserispor ve Sarı K Galatasaray maçıyla başlayan? Rm? Z? L? Lar Cluj maçında ilk yaptım sonra üç maç puan kaybı da dahil olmak üzere deplasmanlı, kesildi.Şampiyonlar Galatasaray adına gelecek Salı günü devam etmek Ligi Manchester United maç çok önemli olacak. Bu yol gösterici ilkesi üzerine Fatih Terim kalmak firması Ben ritmi bulmak istiyorum düşünüyorum maç öncesi takım kaynaklanmaktadır. Tabii ki, milli maçlar Mişa futbol orta saha oyuncusu yorgunluk durumları dikkate alınması gereken bir noktadır oynadı. Engin Dodger sakatlık giymek için bu maç Baytar'la Elmander gömlek uzun bir cümle sona erdi. Sakatl?? YSA Ujfalusi'nin ilerleme.

Mesut Bakkal Karabükspor iyi bir tempo yönettiği ve İBB güvenini kazandı oyunun ilk ayağı. Tüm sorunları ortadan bir anda takımın başına bakkal Passing, ancak durumun moralini artırmak olacağını düşünmek gerçekçi değildir, motivasyon söylemeliyim. Akhisar sadece FC Skibbe yönetiminde deplasman galibiyeti değil mümkün olmuştur. Biz üç evden yenilgiler görmek 3 farklı diğer (Bursaspor 4-1, 5-2 Gaziantepspor ve Kayserispor 3-0). Karabükspor'da Seric, Jahic, Shelton, Gökhan Ünal, Uğur Uçar ve yaralanmalar; Han cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Karabükspor'un her kitleye üç veya daha fazla gol beş deplasman maçının gördüm aynı şekilde sona erdi alanında yaptığı beşinci oyunu 4 üst puanları oynadı bu sezon, Galatasaray. Benim tahminim bu oyunu en yüksek puanı görünür olmasıdır.
Ranking: 5

on Nov 16, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976