Vandaag Lokeren - Standard Luik live-verslaggeving

België Jupiler League wedstrijd tussen Lokeren en Sint-Luik.

Ik ben niet zeker waarom kansen over meer lijn stijgt, maar het is goed met mij. Lokeren heeft zeer goed dit seizoen en zijn op dit moment op een vier win draaien in de competitie. Ze zijn vierde en hopen voor het archiveren van plaats in finale 6 voor de competitie. Thuis hun record voor het seizoen is 2-3-1 met 10:08 doelsaldo maar zoals gezegd ze hebben vier rechte wedstrijden won, scoorde 2 of meer doelpunten in hun laatste vijf.

St. Luik met nieuwe coach zijn al in goede vorm, ze zijn duidelijk meer bekende club die had slechte start, maar nu hebben won vier van hun laatste vijf wedstrijden scoorde 2 goals in het winnen van wedstrijden en een in verliezende inspanning. Ze worden gerangschikt 7e en met een overwinning vandaag kunnen ze weer Lokeren in de competitie klassement. Dit seizoen weg van huis Luik heeft 2-1-4 record met 14:14 doelsaldo.
Ranking: 5

on Nov 9, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976