vandaag RSC Anderlecht vs Zenit St. Petersburg live-verslaggeving

Als je een grote gelovige in de statistiek, dan is de uitkomst van deze wedstrijd lijkt nu al af te stevenen in een richting.

Met vijf opeenvolgende overwinningen onder hun riem uit hun laatste vijf wedstrijden, Zenit Sint-Petersburg zijn zeer de in-vorm kant als ze bieden om druk te zetten op AC Milan en Malaga - die go head to head in de andere botsing in groep C.

Luciano Spalletti aan de kant hebben opgepikt slechts drie punten uit hun opening drie Champions League ontmoetingen en lag op de derde plaats en een punt achter de Rossoneri voor de wedstrijd van dinsdag.

In gastheren Anderlecht, zullen zij geen betere kans te zorgen voor de overwinning. De Belgische club hebben opgepikt slechts een punt in de competitie van dit seizoen en zijn nog aan de achterkant van het net te vinden - waardoor ze een van de slechts twee partijen in de groepsfase te worden opgezadeld met die ongelukkige statistiek.

De bezoekers zullen zonder ster man Hulk (foto hieronder, rechts), die afwezig is met een dij schade in botsing vrijdag met Rostov, terwijl Anderlecht in staat zijn om een schone factuur van de gezondheid bogen.

Vermoedelijke opstellingen
ANDERLECHT
Proto
Gillett, Kouyate, Nuytinck,Safari
Bruno, Biglia, Kljestan, Jovanovic
Praet
De Sutter

ZENIT ST PETERSBURG
Malafeev
Yanbayev, Bruno Alves, Lombaerts, Criscito
Denisov, Zryanov, Witsel, Faizulin
Danny,
Kerzhakov

WIST U DAT?
Zenit Sint-Petersburg verslaan Anderlecht drie-een uit en thuis toen de twee teams kwamen in de groepsfase van de 2010/11 Europa League.

De Russische club hebben vorige als het gaat om het Belgische oppositie. Ze sloegen Standard Luik 4-1 op aggregaat in de eerste ronde van hun succesvolle 2007/08 Uefa Cup-campagne.

Coach Luciano Spalletti won alle negen voorgaande ontmoetingen met Belgische clubs in zijn carrière.

Anderlecht zijn gegaan negen groepsfase wedstrijden zonder een overwinning. Hun laatste overwinning kwam terug in 2005 toen een Vincent Kompany kopbal afzagen Real Betis.

Doelman Silvio Proto is de enige Anderlecht-speler te hebben gespeeld alle 630 minuten van hun Champions League-campagne.

Anderlecht en Dinamo Zagreb zijn de enige twee teams nog te scoren in de competitie van dit jaar.
Ranking: 5

on Nov 5, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976