Danes Tottenham - Maribor v živo Zajetje

Tottenham Hotspur in Maribor sta proti drugemu nocoj v tej tekmi lige Europa. Ta tekma se bo igrala na White Hart Lane v Londonu in po mojem mnenju mora biti to velika prednost za Tottenham Hotspur, da dobre rezultate doma in zagotoviti pozitiven rezultat pred svojimi navijači kljub temu, da vedo zelo dobro, da je ne bo enostavno, da se ukvarjajo z dobre strani, kot Maribor, ki so se izkazali za moštvo, ki zelo veliko priložnosti za gol.

Maribor potoval v London v tem Sredina nedelje s celotno ekipo kljub temu, da je edini igralec v dvomih, je Aleš Mejač, ampak verjetno bi bil primeren za to težko tekmo kljub temu, da je zamudil zadnjo usposabljanje pred potovanjem v Londonu z ekipo.Trener Maribora Darko Milanic bi bil zadovoljen z vrnitvijo v ekipi z Jovan Vidović iz prekinitve in Nejc Potokar od poškodbe.

Na drugi strani Tottenham Hotpsur mora igrati v tej tekmi ne več pomembnih playerz kot Benoit Assou-Ekotto, Younes Kaboul, Scott Parker, Mousa Dembele in Sandro so vse poškodbe, vendar je dobra novica je, da je Jake Livermoredid zelo dobro, da si opomore in je najbolj verjetno bo nocoj igral.
Ranking: 5

on Nov 8, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976