Bugün Fenerbahçe - AEL Limassol Canlı Kapsama

Ana bilgisayarlar kendi yerel lig (Fenerbahçe SK sıralamalar 6. pozisyon oturur, Galatasaray SK arkasında beş puan) bazı sorunlar olabilir, ama Aykut Kocaman'ın takımın UEFA Avrupa Ligi'nde çok iyi performans ve hatta sonraki aşamada oynamak için mükemmel bir şansı vartournament.Fenerbahce SK üç oyundan sonra 2-1-0 7-4 ile, Grup C sıralamalar tepesine oturur ve "Şükrü Saracoğlu Stadı" nda AEL Limassol karşı başka bir üç puan muhtemelen anlamına gelecektir, Sarı Kanaryalar olacak ki Bu group.So, 1. veya 2. konumda bitirmek, ev sahibi takımın motivasyonu şüphe ve Dirk Kuyt (forvet), Moussa Sow (forvet), Raul Meireles (orta saha), Milos Krasic (orta saha), Cristian gibi oyunculara sahip olduğunu saldırı ve orta sahada Baroni (orta saha) ve Caner Erkin (orta saha), ben ana üç points.AEL Limasol kazanmak için büyük sorunlarla karşı karşıya olmayacağını, bekliyoruz, diğer taraftan, bir takım değil, bu olabilir hafife ve ziyaretçiler Avrupa kupalarında (AEL Limassol yanı Anderlecht karşı olarak, Partizan Belgrad karşı kez kazandı), ama Jorge Costa ekibinde önceki oyunlardan bazıları bunu gösterdi turnuvanın sonraki aşamada oynamak için sadece teorik şansı var (AEL Limassol C Grubu'nda üç maç sonra 0-1-2 1-6) ve ayrıca, Kıbrıslı Gilberto (orta saha) dahil olmak üzere bazı önemli oyuncular olmadan olacak. Benim bahis bu oyunda Fenerbahçe SK olduğunu.
Ranking: 5

on Nov 8, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976