Bugün Galatasaray - Manchester United Canlı Kapsama

Galatasaray hafta sonu 12. yerleştirilmiş Karabükspor için bir şok ev yenilgi, ama tehlikede Fatih Terim'e Şampiyonlar Ligi ilerleme en azından teselli alabilir ile o Salı günü Manchester United ziyaretler gibi seçim yapmak için neredeyse tam kadro vardır.

Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi geç Ağustos ayında Galatasaray karşılıklar onun diz yaralandı sonra Türk şampiyonu için uzun süreli sakatlığı kalır, ama kesinlikle dışladı tek oyuncudur.

Sağ arka Sabri Sarıoğlu şüphelidir ama Johan Elmander, bir uyluk sorun sonrasında hafta sonu eylem dönüş yaptı ve büyük olasılıkla tezgah yer alacak olması, Emmanuel Eboue varlığı nedeniyle sığdırmak dahi beklenmedik bir başlangıç ​​olacaktır.

Manchester United kendi yaralanma liste çok şeyi kimin tarafında zaten hak kazandı Sir Alex Ferguson, planlamak için gitmeli kaçırmak ayarlayın sadece iki oyuncu ile bu gün çok kısa bakıyor.

Scot Wayne Rooney, Robin van Persie, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, David De Gea, Antonio Valencia ve Paul Scholes ile Türkiye gezisi için onun kadro dışı yıldız isimleri bir ev sahibi, tüm dinlenmiş bıraktı.

Nani (hamstring) ve Nemanja Vidic (diz) de dahil olmayacaktır.

Sir Alex de Phil Jones İngiltere uluslararası sezonki ilk başlangıç ​​için bastırıyor ile Kanaryalar karşı bankta adlandırılmış sonra oynayacak olduğunu onaylamıştır.

MUHTEMEL Anlar
GALATASARAY
Muslera
Eboue, Cris, Nounkeu, Balta
Altintop, Inan, Melo
Bulut, Yilmaz, Amrabat


MANCHESTER UNITED
Lindegaard
Rafael, Jones, Wootton, Buttner
Anderson, Carrick, Fletcher
Young
Welbeck, Chicharito

Galatasaray şu ana kadar bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dört gol attı, hepsi Burak Yılmaz (sağ resim) ile tasfiye edilmiştir.

Türkiye uluslararası Cluj karşı kulübün son maçında 'mükemmel' hat trick.

Grubunda Manchester United'ın dokuz gol dört maçı son 15 dakikada gelmiş.

Iki tarafın önceki sezon Old Trafford'da tanıştığında Michael Carrick tek golü attı.

0-0 berabere üzerinden rekabet Sir Alex yan çarpışma gördüm son kez Türkiye'de Birleşik yüzlü Galatasaray, 1993 yılında oldu.

Bu sezon Gala Şampiyonlar Ligi olmuştur 2006-07 yılından bu yana ilk yılıdır.

Birleşik zaten bugüne kadarki tüm maçlarında dört kazandıktan sonra H Grubu üst bitecek dair garanti verdi.

Öte yandan Türkler herhangi bir daha fazla puan düşmesi göze alamaz, yani ortak Cluj ile dört puan ile ikinci sırada yer almaktadır.
Ranking: 5

on Nov 20, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976