Vandaag South Korea v Australia live-verslaggeving

Het zal een opluchting zijn voor veel Australische fans om een ​​aantal nieuwe gezichten te zien in de ploeg op zich te nemen Zuid-Korea in Hwaseong op woensdag, maar hoeveel speeltijd krijgen ze nog te bezien.

Tom Rogic, Aziz Behich, Mathew Leckie, Mathew Ryan en Eli Babalj zijn de vijf spelers die konden hun debuut maken tegen Zuid-Korea als Holger Osieck maakt gebruik van de vriendelijke om terecht een groot aantal jongeren.

Op 19, Rogic is de jongste van het kwintet, en Osieck heeft opgeroepen tot kalmte voor zijn potentiële debuut.

Terwijl Australië zal veld een veel jongere kant dan de XI, die Irak 2-1 in oktober, is er nog een kern van senior ervaring.

Een deel van die hogere ervaring is misschien wel een belemmering echter in een onbelangrijke vriendelijk en dat sommigen geloven moet worden gebruikt om het bloed jeugd - in het bijzonder met de Socceroos om in December's EAFF Oost-Aziatische Cup qualifiers gaan met een minder-dan volle sterkte ploeg.

Spelers als Lucas Neill en Mark Schwarzer zeker spots in de basiself die kunnen worden gebruikt om andere jongere opties proberen bezetten.

Neill's geval is bijzonder intrigerend. Na ontvangst van een gele kaart in de laatste wedstrijd tegen Irak, zal hij niet beschikbaar voor de volgende AFC WK-kwalificatiewedstrijd tegen Oman in maart 2013.

Carl Valeri is in dezelfde situatie als Neill en zal de wedstrijd missen volgend jaar.

Met Neill en Valeri beide handen schorsingen voor de volgende kwalificatie, zou het vriendelijk te zijn een goede kans voor Osieck aan andere spelers proberen en krijgen combinaties vlak voor maart volgend jaar.

Na Neill in de zijkant: een van Michael Thwaite of Matthew Spiranovic start op de bank.

Omdat het een vriendelijke, Osieck u de kans om make-up tot zes vervangingen hebben, dus verwacht het grootste deel van de ploeg naar een verschijning te maken.

Ryan McGowan ziet er waarschijnlijk een kans te krijgen na een aantal sterke club vorm met Hearts in Schotland, met Luke Wilkshire geblesseerd aan zijn hamstring op zaterdag spelen voor Dinamo Moskou en terug te trekken uit de ploeg.

Melbourne Heart's Aziz Behich kon krijgen een kans op links-back.

De thuisploeg zijn ook van de gelegenheid gebruik om het bloed wat jongere gezichten, met alle, maar twee van hun spelers afkomstig uit de K-League.

Zuid-Korea hebben gekozen niet op te roepen Son Heung-Min, een 20-jarige spits speelt voor Hamburg in de Bundesliga.

Zoon en Sunderland spits Ji Dong-Wong zijn slechts enkele van de reguliere namen ontbreken ploeg van Zuid-Korea.

Ji's afwezigheid op de aanval zal merkbaar zijn, aangezien de 21-jarige heeft gescoord acht keer in 18 wedstrijden voor Zuid-Korea sinds zijn debuut.

Onder de links aan de zijkant naar Australië onder ogen is veteraan Lee Dong-Gook, die het meest ervaren speler van Zuid-Korea met 93 nationale caps.

Ook ontbreekt in de ploeg is regelmatig kapitein Kwak Tae-Hwi, een verdediger wiens afwezigheid kan worden misbruikt door Australië.

Zuid-Korea komen uit een 1-0 verlies voor Iran in hun WK-kwalificatiewedstrijd in oktober, en zal zijn om te herstellen van die schok resultaat.

De laatste keer dat deze twee kanten ontmoetten was in de 2011 Asian Cup, een wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Er is veel veranderd sinds die tijd, spelen voor Australië die dag waren David Carney, Jason Culina, Brett Emerton en Harry Kewell, en het is veilig om te zeggen dat de kant die zal beginnen om Hwaseong zal veel meer jeugdig.

Zuid-Korea hebben gewonnen twee en getrokken een van de drie ontmoetingen tussen deze zijden.

Vooraan lijkt Alex Brosque start opnieuw als Osieck blijft gebruik maken van een eenzame spits, maar Archie Thompson kon komen op eerder dan gebruikelijk om te zien of hij zijn goede nationale-team vorm voort te zetten.

Adam Sarota zal missen het spel met een knieblessure, maar zijn jonge Utrechtse teamgenoot Tommy Oar zal zeer waarschijnlijk spelen aan de linkerkant op een bepaald moment.

De Socceroos hebben ook verloren meer ervaring op het middenveld, met Matt McKay te trekken na het lijden een gezicht uitgesneden met club kant Busan in het weekend. Voormalig Adelaide United verdediger Robbie Cornthwaite - nu met Chunnam Dragons in de K-League - is opgevraagd.

Vermoedelijke opstellingen

SOUTH KOREA
Jung S-R
Kim C-S, Kim Y-K, Jung I-H, Choi J-S
Park J-W, Ha D-S
Kim H-B, Kim S-W, Lee K-H
Lee D-G

AUSTRALIA
Schwarzer
McGowan, Neill, Spiranovic, Behich
Valeri
Rukavytsya, Holland, Oar
Brosque, Thompson
Ranking: 5

on Nov 13, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976