Vandaag Newcastle United - West Ham live-verslaggeving

Newcastle speelde 5 wedstrijden dit seizoen op eigen bodem St James Park Stadion in het Engels Premier League. Op eigen terrein zijn ze won 3 een lijndikte van 1 en verloor 1 overeenkomsten. Zij zijn de 5e in thuisploeg prestaties in de Engels Premier League.
West Ham speelde 4 wedstrijden dit seizoen weg van huis in de Engels Premier League. Op weg de grond, hebben ze heb 1 lijndikte van 1 en verloor 2 wedstrijden. Zij zijn de 9e in uitspelende team prestaties in de Engels Premier League.
Ik denk dat dit spel is te dicht om te bellen. West Ham United heeft slechts 1 gewonnen in de afgelopen 4 wedstrijden, hebben de bezoekende ploeg duidelijk al niet in een perfecte staat tot nu toe. Sinds Newcastle zijn sterk op de homepage van gebied, deze wedstrijd kan ik niet te veel verwachten van het uitspelende team West Ham United.
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976