Vandaag Chelsea - Liverpool live-verslaggeving

Chelsea en Liverpool zijn tegen elkaar vanavond in het Premier League-wedstrijd. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Stamford Bridge Stadion van Londen en naar mijn mening moet dit een groot voordeel voor Chelsea zijn om een ​​goede prestatie thuis te maken en tot een positief resultaat in de voorkant van hun aanhangers, ondanks dat ze weten heel goed dat moet beveiligen echt voorzichtig zijn goed ook, want Liverpool kan soms erg gevaarlijk zijn.

Liverpool reisde naar Londen in dit weekend zonder drie spelers als Lucas Leiva, Fabio Borini en Kelly zijn allemaal gewond, maar ze zijn niet zo belangrijk voor de ploeg dus het zal geen probleem zijn voor de coach om te spelen zonder deze spelers. In de andere zijde Chelsea moet in deze belangrijke wedstrijd spelen zonder Frank Lampard en Ashley Cole als deze beide twee spelers geblesseerd, maar het enige probleem zou zijn om Ashley Cole te vervangen, ondanks dat hij het ​​erg goed gespeeld zonder deze twee spelers tot nu toe.

Liverpool is eigenlijk in de 12e positie in de Premier League met 11 punten uit 10 wedstrijden die ze gedaan hadden in dit nieuwe seizoen, terwijl Chelsea staat in de 2e positie met 23 punten uit 10 wedstrijden dat dit team had playes tot nu toe en op het moment is gewoon een punt achter van Manchester United, dat leiding geeft aan de Premier League.
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976