I dag Nordsjælland - Shakhtar Donetsk direkte dækning

I scenen nummer 5, i gruppe E i UEFA Champions League er Shakhtar Donetsk bevæger sig i Damenarca, som holder møde lokale hold FC Nordsjælland, kampe spillet i aften, der starter ved 21:45, Farum Park Stadium. Vi valgte for dette spil, en forudsigelse med store chancer for succes, vil gæsterne blive krævet i slutningen af normal tid, og vil besidde de tre point på spil. I tilfælde af sejr i dette spil, vil de studerende Mircea Lucescu undgå at spille den sidste runde af gruppe kvalifikation, og kan håndtere nogle afslappende omgang det næste stadie i selskab med Juventus. Selv ukrainere fre Cup nederlag i den foregående etape, tabte i den sidste overarbejde spillet, de starter med den første chance for at vinde de tre punkter på spil, både på grund af sin ladning i gruppen, og på grund af deres spillere, mere end danskere. Også dem i Donetsk vundet de sidste 2 kampe direkte fra Nordsjælland, og det ser ud til vi går med samme resultat. Alt i alt, gå med 8 enheder i en gæst hold sejr.
Ranking: 5

on Nov 20, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976