Vandaag Liverpool - Wigan Athletic live-verslaggeving

De Reds verloren de laatste wedstrijd tussen deze twee teams op "Anfield" (Liverpool FC - Wigan Athletic 1-2 op 24.03.2012), die hun enige tweede nederlaag was in de laatste twaalf wedstrijden tussen deze tegenstanders (Liverpool FC heeft vijf overwinningen en . vijf wedstrijden eindigde met trekkingen) Maar ik denk niet, dat we nog een teleurstellend resultaat voor de thuisploeg in dit spel zien, want ondanks het feit, dat Brendan Rodgers 'team zit op 13e plaats in het klassement (2 - 6-3 14-16), The Reds toonden betere vorm in hun laatste paar wedstrijden, in vergelijking met het begin van het seizoen, vooral in de wedstrijden tegen Everton FC (Everton FC - Liverpool FC 2-2 op 28.10.2012) en Chelsea FC (Chelsea FC - Liverpool FC 1-1 op 11.11.2012). Pepe Reina, Martin Kelly, Lucas Leiva, Jonjo Shelvey en Fabio Borini zal missen dit spel als gevolg van blessures en terwijl de afwezigheid van Borini is zeker niet zo groot probleem voor de thuisploeg, die van Pepe Reina, Martin Kelly, Lucas Leiva en Jonjo Shelvey kan worden beschouwd als een grote klap voor The Reds.In feit, zelfs zonder al deze spelers, de gastheren maakte een goede wedstrijd tegen Chelsea FC en nu ik verwacht Liverpool FC nog agressiever te spelen, gezien het feit, dat Brendan Rodgers 'team slechts een overwinning in "Anfield" sinds het begin van het seizoen (1-3-2 5-7) heeft - iets, wat erg uitzonderlijk voor Liverpool FC. Latics, aan de andere kant, zal reizen naar Liverpool in een relatief goede stemming, na Roberto Martinez 'team won zes punten in de laatste drie rondes (2-0-1 4-3). Een van die twee overwinningen kwamen weg van huis tegen goed team als Tottenham (Tottenham - Wigan Athletic 0-1 op 03.11.2012). Echter, de bezoekers toonde enkele daling van hun vorm in de laatste ronde, toen ze verloren 1 tot 2 tegen West Bromwich Albion op "DW Stadium" ( Wigan Athletic -. West Bromwich Albion 1-2 op 10.11.2012) Deze ups en downs zijn iets gebruikelijk voor de meeste van de teams uit de onderste helft van het klassement en het perspectief is niet zo goed voor dit team, gezien het feit, dat Latics drie opeenvolgende bezoeken verloren na hun overwinning op Southampton aan het einde van augustus (Southampton - Wigan Athletic 0 tot 2 op 25.08.2012). Roberto Martinez nog steeds niet kan Antolin Alcaraz, Albert Crusat, James McArthur en Ryo Miyaichi.The waarheid te gebruiken is, dat The Reds veel problemen dit seizoen, maar in ieder geval hebben ze spelers als Steven Gerrard en Luis Suarez in hun ploeg, die het verschil in zulke games te maken.
Ranking: 5

on Nov 17, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976