Vandaag PEC Zwolle vs Ajax Amsterdam live-verslaggeving

Amsterdam klauwzeer al verliest tien punten af van het tempo van Enschede. De situatie is zeer vergelijkbaar met die van het vorige seizoen, toen Ajax al veel punten verloren in de eerste storting tot afwerking beginnen bij het begin van de ronde rematch en win het allemaal tot het einde. Gebruik dus de kans nationale kampioenschap team niet beoordelen na tien ronden.

Het verlies van Frank de Boer kosten kan make-up zo vroeg volgende regel, als Vitesse Arnhem neemt FC Twente. Als Fred Rutten afdeling weten te winnen, dan Ajax kan deel uitmaken van een enkel punt of op zijn best drie. Het hangt allemaal af van het resultaat van het duel PSV uit Heerenveen.

Ajax weer presenteerde zich zeer goed in de Champions League. Na een sensationele ograniu Manchester City thuis deze keer 2-2 gelijk op de Britse eilanden, en is niet zonder een kans om te vechten voor promotie naar de knock-out fase. Zal bepalend zijn wedstrijden van Borussia Dortmund en Real Madrid.

Althans in theorie, moeten de kapiteins van het land hebben geen problemen het winnen van de wedstrijd in Zwolle. Darling zeven van de elf wedstrijden van dit seizoen en is verloren in de play-off zone. Zeker een kandidaat voor de val en het team, dat kandidaat moet het kampioenschap te winnen.
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976