Vandaag Feyenoord Rotterdam vs Roda JC Kerkrade live-verslaggeving

De Feyenoord waarschijnlijk niet aan om te vechten voor het kampioenschap. Portowcy nauwelijks won een gelijkspel thuis tegen Ajax Amsterdam, in de laatste ronde tot een afstand verloren van FC Twente. De tabel rangschikt de elf bijeenkomsten op de zesde plaats met 18 punten bereikt.

De Roda Kerkrade op dit moment heeft om terug te kijken, want het heeft slechts twee punten uit de buurt van de play-off zone. Philip Kurto team situatie is niet de beste, maar de Poolse keeper eindelijk. Hij was zelfs in de basiself laatste regel.

In het vorige seizoen in de Kuip gastheren getroffen door een overtuigende overwinning tegen Roda. De laatste keer dat een team uit Kerkrade geƫxporteerd set van punten uit de havenstad in 2009.

Ronald Koeman heeft eindelijk speelruimte in het bepalen van de compositie. Wat waarheid kan niet spelen gewond Erwin Mulder en Sekou Cisse, maar de andere spelers zijn in volle kracht, klaar om te vechten voor de punten.

Roda in Rotterdam aanwezig zonder Laurent Delorge en Abel Tamaty. Roepingen tot het spel niet ontvangen Adil Ramzi en Arnaud Sutchuin.
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976