Vandaag PSV Eindhoven vs SC Heerenveen live-verslaggeving

Op Eredivisie Speelronde 12, zal PSV Eindhoven vergrendelen hoorns tegen SC Heerenveen bij Philips Stadion op zondag 11 november.

PSV Eindhoven

De Boeren zijn post in het spel op de rug van een demoraliserend 1-0 nederlaag in de handen van AIK Fotboll. Ondanks het genieten leeuwendeel van balbezit gedurende de 90 minuten, de Eindhovense reuzen niet aan de achterkant van het net te vinden, zelfs een keer. En Mohamed Bangura staking in de 12e minuut was genoeg voor AIK de drie punten veilig eind.

PSV zijn enscenering briljante shows sinds het begin van de lopende 2012/13 campagne. Ze moeten nog een punt laten vallen thuis, het winnen van al hun zes wedstrijden. Bezetten de tweede plek op de ranglijst, ze hebben een algemeen verslag van 11 gespeeld, 9 gewonnen en 2 verloren.

Dick Advocaat, de Boeren hoofdcoach, heeft zijn vertrouwen vooruit zijn kant van de aankomende competitiewedstrijd, terwijl waaruit blijkt dat Mark van Bommel zou het spel van start.

"We verwachten dat Van Bommel terug in de startende line-up op zondag, maar Lens en Strootman zijn twijfelachtig. Jeremain goed herstellen van een blessure. We zullen gewoon moeten afwachten. Kevin trainde voor de eerste keer deze week vanmorgen. Narsingh, die werd vervangen uit voorzorg op donderdag, is opgeroepen voor de wedstrijd selectie voor zondag ", werd de 65-jarige tacticus als volgt geciteerd in de media in de pre-match persconferentie.

SC Heerenveen

De Friesland outfit verzekerd van een hard bevochten 2-1 overwinning op PEC Zwolle in hun laatste Eredivisie ontmoeting. Alfredh Finnbogason en Daniel de Ridder gesaldeerd een doel elk voor Friesland outfit cruise helpen op weg naar een overwinning, terwijl Joey van der Berg scoorde een troost doel in de slotfase van het spel voor PEC.

Heerenveen hebben grillige shows opgevoerd thuis, maar hun slechte prestaties op de weg liet ze naar de 11e plek in de competitie klassement. Ze hebben een totale record van 11 gespeeld, 3 gewonnen, 4 getrokken en 4 verloren.

Head-to-Head statistieken

PSV zijn erin geslaagd om alle drie de punten zak in vier van hun laatste vijf armaturen tegen de Friesland outfit, terwijl de overige wedstrijd eindigde in een patstelling.
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976