Vandaag Vitesse Arnhem vs Twente Enschede live-verslaggeving

Nadreńczycy in de afgelopen weken dat de deskundigen verrassende resultaten. Ze verloren thuis met een teleurstellende team dit seizoen AZ Alkmaar tot een week later op de grond met een meester Amsterdam Nederland, Ajax Amsterdam te winnen. Er wordt dus ongeslagen teams in de Eredivisie.

De tabel Vitesse hoog scoort op de derde plaats met een meerderheid nu zes punten boven Ajax. Het gat met de leider is, maar vier punten, dus als je wint Fred Rutten kosten, het verlies bedraagt ​​slechts een punt.

Twente vanaf het begin neemt de stoel leider. In het midden van de week Steve McClaren team alleen trok thuis om Levante en na de nederlaag in Valencia twee weken geleden heeft slechts een wiskundige kans op promotie. Helaas, het laat zien hoe de plaats is een Nederlandse voetbal als de leider kan niet omgaan met een team dat zeker een stuk ontbreekt om de lokale voetbal reuzen zoals Real Madrid of Barcelona.

Twente vorig seizoen won zonder veel moeite in Gelredome, terwijl thuis doelpuntloos zremisowało van Nadreńczykami. De laatste keer dat zondag Vitesse versloeg zijn rivaal in de seizoen 2005/2006 - 1-0 bij Grolsch Veste Arena. Thuis overwinning op Vitesse wacht 10 jaar (maart 2002, Vitesse 2-0 Twente).
Ranking: 5

on Nov 10, 2012{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Tenniso Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976